Prostor Residential Complex

- For Sale 3-soverom Burgas, Obzor

ID: # 166
Pris: 68 000 EUR
Lokasjon: Burgas
Region: Obzor
Leilighet: 3-soverom
Rom: 4 antall rom
Møblert: Møblert
Tilstand: Innflytningsklar
Lokasjon Sjø
Etasje: 3 / 6
Formidler iBulgaria.no iBulgaria.no

tel. +47 90 11 37 51

Beskrivelse 3-soverom Obzor ID: 166

 Leiligheten er 143m2 og ligger i 3 etasje med heis og ligger 50m fra stranden, med svømmebasseng på anlegget. 

Leiligheten er endeleilighet og  har stue,/kjøkken, 2 bad, vaskerom med vaskemaskin og tørketrommel, 3 store soverom m/dobbelseng og utgang til terrasse, et av soverommene har tilhørende bad m/dusj, 1 bad med toalett og badekar, store terrasser med sjøutsikt,air-condition og TV. Det er fullt møblert med spisebord/ 6 stoler, salong, skap på hvert soverom.
Det er stort svømmebasseng, lekeplass, restaurant, spa- og fitnessenter i " Prostor " som ligger 50 meter fra den 10 km lange stranden.
Obzor tilbyr aktiviteter og uteliv for enhver smak "Prostor" egner seg for alle aldersgrupper og barnefamilier.
Anlegget er bygget av en normann, og som driver det i dag med eierinteresse i mange leiligheter som leies ut.

Obzor er en liten by som i et stadig høyere tempo er i ferd med å utvikle seg til et fasjonabelt område langs Svartehavskysten. Her finner du kystens lengste sandstrand på 10 km og en genuin småbyfølelse med idylliske torg, butikker og restauranter som serverer god mat.
Obzor er et historisk sted med et navn som betyr »ubegrenset utsikt». Det var her Hellenerne og Romerne tilbad solguden i den tiden da byen bar navnet Heliopolis. I dag bor det rundt 5.000 fastboende her, men i høysesongen fra juni til august stiger det antallet.Byen ligger pent plassert midt langs Svartehavskysten og er omringet av vakker natur, vinmarker, skog og rivieraens vakreste og lengste sandstrand. De senere årene har dette området opplevd en positiv utvikling med flere nye hotellkompleks. Men fortsatt må en kunne si at forholdene er relativt rolige utenfor sommersesongen. 

Obzor yrer av liv om sommeren, og da helst i høysesongen (juni, juli og august). I sentrum finner man kafèer, kirke, skole, supermarked og ellers det meste man trenger å ha tilgang på. Langs gatene ligger salgsbodene tett, og varespekteret er rikt selv om bodene sjelden er av betydelig størrelse. En av hovedgatene går ned mot stranda, og der kan det være meget folksomt når Svartehavet viser seg fra sin beste side.

Sandstranden
Med sin 10 km lange sandstrand er dette kystens lengste og skulle gi nok av plass å boltre seg på. Her finner du solsenger og parasoller på rekke og rad og deilig, finkornet sand, strandpromenade. Temperaturene her ligger på over 30 grader midt på sommeren og temperaturen i havet holder seg midt på 20-tallet. I høysesongen er det livlig strandliv med muligheter for ulike vannsporter. 

Det er også fine turmuligheter både med sykkel og lengre gå turer på merkete skogsløyper opp I fjellet, like ved leilighetskomplekset.
Også fint å gå tur på strandpromenaden

Obzor er populært blant barnefamilier da det er langt roligere her enn mer kommersielle reisemål langs kysten. I Obzor er fokuset lagt på fredelige dager på stranden, badeliv, fine hoteller og god mat på bra restauranter. 

Selv om Obzor ikke er stedet for festing inn i de sene nattetimer, finner du et bra utvalg av restauranter, barer og kafeer. I tillegg er det etter hvert kommet til noen få diskoteker som holder åpent i høysesongen og en fin arena for mindre utskeielser i en ellers rolig ferie. Utenom juli og august er det derimot stille og fredelig.

Features of the estate - Prostor Residential Complex

Heis
Air conditioning
Parkeringsmuligheter
Security
Sjøutsikt
Internet
under 150 m til strand
Fjellutsikt
Innegjerdet område
Svømmebasseng
Nærheten av strand

Kart for leiligheten

Ring oss nå

iBulgaria.no

tel.+47 90 11 37 51
postibulgaria@gmail.com

Skriv til ossDin beskjed er sendt oss. Vent på tilbakemelding fra oss snartNye tilbud på leiligheter