Rich 3

- For Sale 1-soverom Burgas, Ravda

ID: # 275
Pris: 69 000 EUR
Quadrature: 60 m2
Lokasjon: Burgas
Region: Ravda
Leilighet: 1-soverom
Rom: 2 antall rom
Møblert: Møblert
Tilstand: Innflytningsklar
Lokasjon Sjø
Etasje: 5 / 5
Formidler iBulgaria.no iBulgaria.no

tel. +47 90 11 37 51

Beskrivelse 1-soverom Ravda ID: 275

 Rich 3 er et leilighetskompleks som ligger i feriestedet Ravda. Nærheten til stranden tilbyr leilighetseierne en vakker panoramautsikt over havet, som i kombinasjon med godt vedlikeholdt grønn park med prydtrær, blomster, lekeplasser og stier er en forutsetning for en fredelig familieferie.

 
Bygningen ligger i et rolig sted, fullt utviklet kommunikasjonsinfrastruktur, i nærheten av butikker, restauranter, egnet for fotturer, og stranden i Ravda. Denne unike kombinasjonen antyder at komplekset ikke bare kan brukes til rekreasjon, men også til permanent opphold.
 
Ravda ligger 28 km. fra Bourgas og 20 km. fra den internasjonale flyplassen, og er faktisk koblet til de mest populære skianleggene - Nessebar og feriestedet "Sunny Beach". Hyggelig spasertur i gamlebyen i Nessebar passer for de som vil kjenne arven til Bulgaria, besøke kirker og museer, nyte brosteinsgatene og gamle hus og nyte den tradisjonelle bulgarske retter på mange små koselige restauranter som tilbyr bulgarsk mat.
 
Kompleksets totale areal er 2377 kvadratmeter og bebygd areal er 882 kvadratmeter, det resterende arealet brukes til plener, stier, park og basseng. Komplekset har 57 leiligheter med ett, to og tre soverom, med et areal på 58 til 153 kvadratmeter.
 
Konstruksjon:
 
Monolitisk bygget, ved å bruke naturlige materialer med lagdelt lydisolasjon og PVC-vinduer med dobbelt vindu. Leilighetene er til salgs i "nøkkelferdig" fase, aircondition, med fullt utstyrte bad, med glassdusj og alt nødvendig tilbehør. Pansrede inngangsdører og innerdørene til MDF. Gulvene er laminert og granitt etter kundens valg.
 
Utvendige løsninger:
 
For å oppnå maksimal effekt for en luksuriøs fasade, brukes naturstein til fôr og smijernsrekkverk for terrassene, og til taksteinene brukes tradisjonelle bulgarske.
 
Møbler og design:
 
Bygg- og investeringsselskapet "LS GROUP" tilbyr kunder som kjøper full leilighet for individuell interiørdesign og møbler til garanterte lave priser. Kunder med selskaper som spesialiserer seg på design og produksjon av møbler, samarbeider for å oppnå den beste effekten av designbeslutningene, behovene og ønskene til hver eier.
 
Service og support
 
Apart - Hotel "Rich 3" har en forpliktelse til å tilby sømløs service til eiere og vedlikehold, for en behagelig og avslappende atmosfære gjennom året. Perfekt trent personale vil sikre et minneverdig opphold i ditt andre hjem i Bulgaria.
 
Komplekset har mottaksledere, rengjøringsmidler, sikkerhetsvakter, gartnere, badevakter og underholdere for barn.
 
Ved betaling av vedlikeholdsavgiften inkluderer:
 
• Omsorg for parkeringsplass;
 
• Daglig rengjøring av smug, trapper, korridorer, heiser og underjordisk parkering; • 24-timers, fysisk og video - Sikkerhet; • kostnadene for strøm til belysning i parker, fellesarealer og heiser; • Kostnader for vannforbruk for vanning av plen og bassenget.
 
Til disposisjon er følgende gratis tjenester, fasiliteter og fasiliteter:
 
• Gratis overbygget parkering;
 
• Gratis basseng;
 
• Gratis solsenger og parasoller;
 
• Gratis kondisjon;
 
• Gratis lekeplass.
 
Betalte tjenester:
 
• Daglig rengjøring av leiligheten;
 
• Rom - service;
 
• møte og hilse på flyplassen;
 
• vaskerom;
 
• Leie en bil;
 
• Massasje
 
Feriestedets restaurant fokuserer på tradisjonell bulgarsk mat og fiskespesialiteter, og alle eiere og deres gjester vil glede seg over spesielle rabatter. Komplett dato for komplekset: juli 2012.

Features of the estate - Rich 3

Heis
Air conditioning
Parkeringsmuligheter
Security
Sjøutsikt
Internet
under 150 m til strand
Innegjerdet område
Svømmebasseng
Nærheten av strand

Kart for leiligheten

Ring oss nå

iBulgaria.no

tel.+47 90 11 37 51
postibulgaria@gmail.com

Skriv til ossDin beskjed er sendt oss. Vent på tilbakemelding fra oss snartNye tilbud på leiligheter